Hamburgr menu
Nyheder
Vi er nysgerrige, uformelle, tæt på og altid i øjenhøjde – med hinanden, med vores samarbejdspartnere og med vores kunder.
Nyt strategisk partnerskab

Nyt strategisk partnerskab

februar

Et team bestående af ERIK, Enemærke & Petersen, Oluf Jørgensen, Sweco/Kant og byMUNCH er valgt som strategisk partner til at stå for Boligforeningen Civicas kommende bygge- og renoveringsopgaver. I tildelingen er der lagt vægt på den markante erfaring med almen boligrenovering og helhedsplaner i samarbejde med Landsbyggefonden. ERIK har bidraget med det lokale tilhørsforhold, sine mange opgaver under Landsbyggefonden og erfaring med at indgå i forpligtende fællesskaber.

Hverdagens værdi

Hverdagens værdi

februar

Den måde, hvorpå vi opdeler familiestrukturer, livsformer og behov er under forandring. Samfund og samvær skal gentænkes. Men hvem er vi fælles med? Og skal vi være effektive enklaver med fælles erfaringer? Noget ændrer sig aldrig – vi har brug for hinanden.

Tre nye associerede partnere

Tre nye associerede partnere

januar

Den danske byggebranche er midt i et paradigmeskifte, hvor fokus bl.a. flytter fra de enkelte projekter til et større samfundsmæssigt bæredygtigt perspektiv med inddragelse af flere kompetencer. Netop på den baggrund udpeger ERIK tre nye associerede partnere:

Platform for Politiet

Platform for Politiet

september

ERIK tegner og vinder endnu en indbudt konkurrence for BYGST. I samarbejde med totalentreprenør K.G. Hansen og Ingeniørfirmaet NorConsult har ERIK skitseret og prissat Silkeborgs ny politistation, som nu skal projekteres og opføres.

Ambitionen om Åhaven

Ambitionen om Åhaven

august

Om godt et år kan de første beboere flytte ind i sunde og tidssvarende boliger i fynske Åhaven. Ambitionen er at renovere, så de byggetekniske problemer fjernes et hundrede procent. Den omfattende transformation sikrer en ny og sund ramme om hverdagslivet. Civicas hidtil største helhedsplan er dermed en realitet.

Nyt Nauticon

Nyt Nauticon

januar

En strategisk plan for en bæredygtig totalrenovering løfter det tidligere Ericsson hovedkvarter i København fra lukket og stationær bygning til imødekommende og moderne kontormiljø.

Byfællesskab

Byfællesskab

januar

Generationernes Hus præsenteres netop nu i magasinet Aarhus Panorama. Chef Allan Tambo Christiansen sætter ord på Danmarks første bud på et byfællesskab - som en by i byen er der skabt rammer for en hverdag, hvor man mødes på tværs af alder og livsvilkår. Pædagog Hanne Farsø Rasmussen viser de unikke muligheder for samspil mellem børn og ældre, som huset skaber.

Balance og Bevægelse

Balance og Bevægelse

januar

Aarhus' Stadsarkitekt Stephen D. Willacy takker af efter mere end otte år på posten. Hans indsats har haft et særligt blik for byer i balance og bevægelse.

Ukendt kendt land

Ukendt kendt land

december

ERIK åbner en ny afdeling i Odense og er dermed lokalt tilstede på tværs af landet. Vi sikrer sammenhængskraft via videndeling og ved at udpege relevante emner som bæredygtighed, socialt ansvar og digitalisering af byggeteknik.

FRA 0 TIL 10

FRA 0 TIL 10

november

Med to solide Markeds- og projektchefer som Suna Madsen og Vagn Borlund flankeret af erfarne Afdelingsleder Jonas Petersen står ERIK's nye Odense kontor stærkt.

Fra industri til hjem

Fra industri til hjem

november

C.W. Obels ikoniske tobaksfabrik er omdannet til moderne lejeboliger. Med afsæt i områdets arkitektoniske træk og historiske værdier er der rejst en karrébygning og to punkthuse med en helt usædvanlig stor boligvariation på 52 forskellige typologier.

ERIK er kongelig bygningsinspektør

ERIK er kongelig bygningsinspektør

Vi har en lang tradition for specialiseret rådgivning indenfor restaurering og revitalisering. Med udgangspunkt i dyb erfaring, analyse og respekt for det eksisterende udvikler vi sammenhængende og solide løsninger. Vores fælles kulturarv skal ikke kun videregives til generationer i samme stand som modtaget, men omstilles til en ny tidsalder. De restaureringsmæssige aspekter og den funktion og adfærd, der sikrer bygningerne et fornyet liv, skal samtænkes.

ERIK arkitekter A/S     /     info@erik.dk     /    T [+45] 8999 2299

Kontorer

KØBENHAVN

AARHUS

AALBORG

ODENSE

VIBORG

Skibbrogade 3
DK-9000 Aalborg
aalborg@erik.dk

Mindet 2, 2. sal
DK-8000 Aarhus C
aarhus@erik.dk

Flæsketorvet 75
Den Hvide Kødby
DK-1711 København V
kbh@erik.dk

Møllekajen 7, 3.tv
DK-5000 Odense C
odense@erik.dk

Sparregade 2
DK-8800 Viborg
viborg@erik.dk