Hamburgr menu

Ambitionen om Åhaven

august

Om godt et år kan de første beboere flytte ind i sunde og tidssvarende boliger i fynske Åhaven. Ambitionen er at renovere, så de byggetekniske problemer fjernes et hundrede procent. Den omfattende transformation sikrer en ny og sund ramme om hverdagslivet. Civicas hidtil største helhedsplan er dermed en realitet.

Åhaven er med sine klynger af rækkehuse et fint område med gode boliger. Men der gemmer sig en række byggetekniske fejl, som stammer fra opførelsen i midten af 1970’erne. Alle de byggetekniske problemstillinger er nøje undersøgt for at finde de helt rigtige løsninger. Det betyder, at samtlige 363 boliger rives ned til soklen og bygges op igen. Denne gang via ny viden og ikke mindst fokus på alle aspekter af klima, miljø og bæredygtighed.

Fra ERIK’s nye kontor i Odense er det en start på 2021, som gør en forskel. Vores fagspecifikke viden om både almene boliger og bæredygtighed styrker Åhavens identitet som et omfavnende kvarter for alle generationer. Mennesker er forskellige – det skal Åhaven også være.

Ambitionen om Åhaven

ERIK arkitekter A/S     /     info@erik.dk     /    T [+45] 8999 2299

Kontorer

KØBENHAVN

AARHUS

AALBORG

ODENSE

VIBORG

Skibbrogade 3
DK-9000 Aalborg
aalborg@erik.dk

Mindet 2, 2. sal
DK-8000 Aarhus C
aarhus@erik.dk

Flæsketorvet 75
Den Hvide Kødby
DK-1711 København V
kbh@erik.dk

Møllekajen 7, 3.tv
DK-5000 Odense C
odense@erik.dk

Sparregade 2
DK-8800 Viborg
viborg@erik.dk