Hamburgr menu

ERIK er kongelig bygningsinspektør

Vi har en lang tradition for specialiseret rådgivning indenfor restaurering og revitalisering. Med udgangspunkt i dyb erfaring, analyse og respekt for det eksisterende udvikler vi sammenhængende og solide løsninger. Vores fælles kulturarv skal ikke kun videregives til generationer i samme stand som modtaget, men omstilles til en ny tidsalder. De restaureringsmæssige aspekter og den funktion og adfærd, der sikrer bygningerne et fornyet liv, skal samtænkes.

I samarbejde med LH Arkitekter og Søren Jensen Ingeniører har vi ansvaret for flere af landets mest unikke bygningsværker. Sammen bringer vi bygningerne på et nyt niveau, hvor nutidige redskaber som bæredygtighed oversættes til et traditionsrigt og ærefuldt felt. Arbejdet ledes af Kgl. Bygningsinspektør Gitta Hammer med en solid karriere indenfor restaurering. Det spænder fra den lille skala såsom design af unikt håndværksmæssigt interiør til komplekse og teknisk vanskelige byggesager. For Gitta Hammer er faglighed og formidling vigtige redskaber:

Fredede og bevaringsværdige bygninger udgør en helt særlig del af vores samfundsforståelse. Funktionskrav og hensynet til bygningens værdier og identitet skal gå hånd i hånd. Hér er engagement og dialog er vejen til de gode forløb og dermed resultat. Det Kgl. Bygningsinspektorat kræver høj faglig viden og blik for sin samtid.


www.erik.dk/projekt-filter/kulturarv

ERIK er kongelig bygningsinspektør

ERIK arkitekter A/S     /     info@erik.dk     /    T [+45] 8999 2299

Kontorer

KØBENHAVN

AARHUS

AALBORG

ODENSE

VIBORG

Skibbrogade 3
DK-9000 Aalborg
aalborg@erik.dk

Mindet 2, 2. sal
DK-8000 Aarhus C
aarhus@erik.dk

Flæsketorvet 75
Den Hvide Kødby
DK-1711 København V
kbh@erik.dk

Møllekajen 7, 3.tv
DK-5000 Odense C
odense@erik.dk

Sparregade 2
DK-8800 Viborg
viborg@erik.dk