Hamburgr menu
Arla Foods ønskede et hus, der kunne danne rammen om en organisation i konstant forandring. Fleksibilitet, samarbejde, synlighed, rummelighed og arbejdsglæde er nogle af de styrende begreber.
Vores analyse af bygningens potentiale i forhold til forskellige indretninger har været med til at placere husets faste vægge til møderum og kontorer, så der opretholdes den størst mulige fleksibilitet i huset og dets funktioner. Igennem forskellige fokusgrupper har vi gennemarbejdet Arlas visioner i forhold til en fysisk indretning og signalværdier. Det har været vigtigt at skabe et hus, der rummer en moderne mejerivirksomhed med fokus på råvarer, sol, græs, køer og mælk.
Indretningen er udvalgt til eksempel samlingen “Kontorer der fungerer”, som er publiceret af Slots- og Ejendomsstyrelsen.
2010 - 2012
18.000 m²
Indretning af nyt hovedkontor
Arla Foods amba
Design af specialinventar, indretning, udbudsmateriale til inventar, indkøb og koordinering, designmanual, bygherrerådgivning, analyse af adfærd, procesrådgivning,
Sønderhøj 14, 8260 Viby J
Arla
Projektperiode 
Omfang
Anvendelse
Bygherre
Ydelse
Adresse
Samarbejdspartnere
Arla Foods Hovedkontor
KONTAKTPERSON:
Gitte Frederiksen Kjølby

Indretning og Adfærd / Ass. Partner

T [+45] 8999 2232

gfk@erik.dk

ERIK arkitekter A/S     /     info@erik.dk     /    T [+45] 8999 2299

Kontorer

KØBENHAVN

AARHUS

AALBORG

ODENSE

VIBORG

Skibbrogade 3
DK-9000 Aalborg
aalborg@erik.dk

Mindet 2, 2. sal
DK-8000 Aarhus C
aarhus@erik.dk

Flæsketorvet 75
Den Hvide Kødby
DK-1711 København V
kbh@erik.dk

Møllekajen 7, 3.tv
DK-5000 Odense C
odense@erik.dk

Sparregade 2
DK-8800 Viborg
viborg@erik.dk