TRIO skiller sig ud ved at kunne tilbyde en ny restaurant oplevelse med Københavns bedste 360 graders udsigt – en højkvalitets á la carte restaurant kombineret med en mere intim skybar med mulighed for at bestille mad fra menukortet.
Det primære restaurationslokale placeret på 10. etage er direkte forbundet til 9. etages mere uformelle cocktailbar i form af et dobbelthøjt rum, der forbinder de to etager i form af en svungen trappe i sort stål som omdrejningspunkt. På 8. etage findes et elegant, privat selskabslokale med eget køkken.
Arkitekturen understøtter restaurantens værdier og gastronomiske filosofi om at ramme så mange af vores sanser som muligt for at højne spiseoplevelsen; vi har således designet en indretning, baseret på at kombinere ærlige og rå materialer med en forfinet og præcis detaljering. De rå betonkerner og trappens sorte stål spiller sammen med det fine sildebensparket, stoflofter, grønlige skifersten og messingdetaljer. TRIO’s elegante rammer skaber en intim atmosfære, som komplementerer restaurantens moderne, nordiske profil.
Kombineret med et arkitektonisk spændende rumforløb, og en fantastisk udsigt over København, skabes et helt unikt restaurantbesøg i hjertet af København.
2017
720 m²
Restaurant
ATP Ejendomme / AOC
Arkitektrådgivning inkl. projektudvikling, design, projektering, myndighedsprojekt og fagtilsyn
Jernbanegade 11, 1608 København K
ProCon Danmark Aps
Projektperiode
Omfang
Anvendelse
Bygherre
Ydelse
Adresse
Samarbejdspartnere
KONTAKTPERSON:
Jette Lind Johansen
Arkitekt / Partner
T [+45] 4043 2804
jlj@erik.dk