Hamburgr menu
Food Innovation House er et moderne company house, hvor ERIK arkitekter har ydet bygherrerådgivning for ejere og gruppen af interessenter fra fødevarebranchen.

ERIK arkitekter har arbejdet med at designe et hus, som emmer af fødevarer. Derfor er det første, man møder, en kombineret reception og kaffebar, så gæster bydes velkommen med et smil, en barista, kaffe og smagsprøver fra huset.

Kantinen er placeret i atriummet og er det naturlige omdrejningspunkt for frokost, gå hjem-møder, store fælles spisearrangementer, fødevaretest m.m.

Et mix af fleksible møbler til kantinen i sammensætning med komfortable sofabænke skaber et moderne look. Gangbroer og mødelokaler er også indrettet til at skabe dialog mellem brugerne af huset og inspirere med opstillingerne af kogebøger, magasiner samt udstilling af fødevareprodukter.

Til huset er der designet skranke og opbevaringssystemer.

Huset indeholder både testsupermarked, demorestaurant, forsøgskøkkener, fotostudie, tastelab m.m.
2017-2018
3.000 m²
Company House med fokus på fødevarer
BS Invest
Lejerådgivning inkl. indretning, arealoptimering, procesrådgivning, design af specialinventar, udbudsmateriale til inventar
Lysholt Alle 3, 7100 Vejle
Rambøll/ K.G. Hansen & Sønner a/s
Projektperiode 
Omfang
Anvendelse
Bygherre
Ydelse
Adresse
Samarbejdspartnere
Food Innovation House
KONTAKTPERSON:
Gitte Frederiksen Kjølby

Indretning og Adfærd / Ass. Partner

T [+45] 8999 2232

gfk@erik.dk

ERIK arkitekter A/S     /     info@erik.dk     /    T [+45] 8999 2299

Kontorer

KØBENHAVN

AARHUS

AALBORG

ODENSE

VIBORG

Skibbrogade 3
DK-9000 Aalborg
aalborg@erik.dk

Mindet 2, 2. sal
DK-8000 Aarhus C
aarhus@erik.dk

Flæsketorvet 75
Den Hvide Kødby
DK-1711 København V
kbh@erik.dk

Møllekajen 7, 3.tv
DK-5000 Odense C
odense@erik.dk

Sparregade 2
DK-8800 Viborg
viborg@erik.dk