Hamburgr menu
Baggrunden for opgaven er et påtrængende behov for både ud- og indvendig istandsættelse samt et ønske om, med en ny disponering og indretning, at skabe en tidssvarende og moderne arbejdsplads.
ERIK er sammen med Søren Jensen Rådgivende Ingeniører totalrådgiver for både den indvendige renovering/ombygning/transformation/restaurering samt for facadeprojektet.

På trods af referencens mindre skala svarer den i art til den udbudte opgave. Ligesom Nationalbanken føjer Rådhuset sig til rækken af ikoniske bygninger fra det 20. århundrede. Rådhuset har dog igennem årene været præget af en række arbejdsmiljømæssige udfordringer, funktionelle såvel som tekniske – bl.a. et ualmindeligt vanskeligt håndterligt indeklima.
Hertil kommer, at der skal etableres moderne kontorarbejdspladser i en bygning, der ikke tidligere har understøttet åbent kontormiljø, videndeling og transparens i organisationen.
Endelig er det nødvendigt med en tilbundsgående renovering af rådhusets marmorfacader vinduer og kobbertag.

Samlet set er der således tale om et projekt med høj kompleksitet, idet ERIK har styret projekteringen af flere delopgaver – udviklingsprojekt for facader, et teknisk kompliceret indeklimaprojekt samt det indvendige renoveringsprojekt med fokus på at udvikle og etablere aktivitetsbaserede arbejdspladser, herunder foreståelse af brugerinvolvering og -workshops.
2018 - 2023
8.360 m²
Rådhus
Lyngby Taarbæk Kommune
Totalrådgivning
Lyngby Torv, 2800 Kgs. Lyngby
Ingeniørrådgivning
Projektperiode 
Omfang
Anvendelse
Bygherre
Ydelse
Adresse
Samarbejdspartnere
Lyngby Rådhus
KONTAKTPERSON:
Gitta Hammer

Projektchef

T [+45] 4214 7037

gh@erik.dk

ERIK arkitekter A/S     /     info@erik.dk     /    T [+45] 8999 2299

Kontorer

KØBENHAVN

AARHUS

AALBORG

ODENSE

VIBORG

Skibbrogade 3
DK-9000 Aalborg
aalborg@erik.dk

Mindet 2, 2. sal
DK-8000 Aarhus C
aarhus@erik.dk

Flæsketorvet 75
Den Hvide Kødby
DK-1711 København V
kbh@erik.dk

Møllekajen 7, 3.tv
DK-5000 Odense C
odense@erik.dk

Sparregade 2
DK-8800 Viborg
viborg@erik.dk