Dem vi søger

Vi giver dig rum og ansvar - og forventer, at du tager det.

ERIK Århus

Tegnestuen i Aarhus.

Tak for at overveje at søge en stilling hos os. Vi tilbyder en plads i arbejdsfællesskabet hos ERIK - én af Danmarks største, uafhængige arkitektfirmaer. Vi arbejder sammen i tværfaglige teams. Vi udvikler hinanden og vores projekter sammen gennem dialog og samarbejde. Vi tilbyder ansvar og indflydelse og forventer, at du kvitterer med at tjekke ind i fællesskabet og tager ansvar - både for projekterne og for fællesskabet.

Vi tilbyder rådgivning og arkitektur for at skabe gode rammer om menneskers liv. Netop dét gør os ambitiøse i vores design og arkitektur. Alle fortjener god arkitektur, og der er arkitektur i alt. Beslutningerne træffes i projektteamet, og vi har ingen kreative direktører. Kreativitet er et fælles ansvar.

For at skabe de bedste projekter arbejder vi sammen med en række specialister. I ERIK rummer specialisterne jurister, ingeniører, sundhedseksperter, sociologer, bæredygtigheds-, brand- og dagslysspecialister. Alle vores specialer knytter sig til arkitektur og gør os i stand til at designe de bedste løsninger. Herudover arbejder vi tæt sammen med andre faggrupper, firmaer, specialister og uddannelsesinstitutioner, der gør os bedre og hele tiden hæver niveauet.

Hverdagen

Tegnestue
ERIK Århus
tegnestuen københavn kontor
viborg kontor
ERIK Århus
kontor københavn
aarhus kontor

Hvorfor os

01

Talent og erfaring

Vi søger både erfarne og nyuddannede kollegaer. Vi bestræber os på hvert år at ansætte et mindre antal nyuddannede arkitekter og bygningskonstruktører. Herudover er vi altid på udkig efter erfarne kollegaer, der kan supplere og udvikle dem, vi allerede er. Nysgerrig? - søg en specifik stilling eller uopfordret.

02

Har du mere talent end erfaring

Investér i din faglige udvikling. Som praktikant sætter du dine kompetencer i spil i samarbejde med det øvrige team som del af vores praktikprogram. Din nysgerrighed og dit drive gør dig parat til at afprøve viden og tilegne dig ny – og vi kvitterer med et udviklende læringsforløb.

Vil du vide mere

jesper laursen

Jeg er Jesper

Arkitekt, Direktør VEST & Partner

2034 8535

bitten munk warmdahl

Jeg er Bitten

Jurist, Direktør ØST & Partner

2883 9728